Söndag

Hej, Idag höll jag barnpassen som vanligt. Jag visade sätt att fly från sidemount och att hålla den tight och kontra motståndarens escapes, vi körde även gubbe på det i cirka 10 min.

Sen så var det sparring i 30 minuter. Jag var mindre nådig än vanligt idag, vet inte varför men det kändes bra att köra på.

När träningen var slut så körde jag lite viktade chins med 34kg x3, x3, x3 och HSPUs x10,x10


Träna hårt alla!

Tävling-Bålsta

Woooaah!!! Jag är äckligt glad för att jag kom presterade så bra på tävlingen.

Det var första blå bältes tävlingen så jag var lite nervös men det gick bra och jag kom 3a efter att ha armbarat min första motståndare.  Gick t 0-0 i en 9 minuters match mot Blasej (där iofs han vann på domslut) och sen vunnit min 3e match med 14-0 och  sedan trianglat våran egen surdvärg Wictor Dahlström.( Now it's official Dahlström) i brons matchen.

Jag vart så grisigt trött efter Blasej matchen och precis 2-3 minuter efter så var jag tvungen att gå min nästa match.  Eftersom dem körde viktklasserna rakt av så var det riktigt vidrigt jobbigt. Nästan lika jobbigt som Fran.

Filmerna kommer upp snart på bloggen! Nu ska jag äta, Ciao!


Onsdag

Hajje! idag körde jag med Aman på klubben. Vi repeterade lite Pedro grejjer och provade några nya tekniker som jag har tänkt måste fungera bra vilket dem gjorde .

Vi körde sparring i 20 min. Jag lärde mig dessutom Amans über escape från Sidecontroll som fungerar väldigt bra för honom eftersom han e så explosiv. no more escape från sidecontroll Aman =P

Efter det så körde vi fys som bestod av: rep längder, boxning på säck och burpees. Det var ganska vidrigt direkt efter all sparring.


Nu blir det Vilo dagar fram till tävlingen som är på Lördag. (bjj tävling i bålsta)

Tisdag

Idag så valde jag att träna hemma pga snö ovädret. Jimmy Timmy brukar skjutsa mig till och hem från träningen men när jag ringde honom så sa han att han inte skulle åka pga den oplogade landsvägen så då fick jag lite olust att åka in med tanke på hur lite folk det var där igår. Istället så blev det drilla teknik på lilla syrran (japp jag önskar att min lillebror och lilla syster kunde byta ålder så jag kunde öva på honom istället men man tar det man har^^). Repeterade lite Pedro saker och grejjer jag sett på internet samt övade dyk på henne.

Måste ge lilla syrran lite cred för hon e ganska duktig på grapplingen och har lagom koll på det grundläggande. Men hon borde komma och köra lite mer med dem andra barnen på söndagar. Efter det körde jag fys. Jag gjorde pistol knäböj, massor av skuggboxning, HSPUS, pullups, armhävningar m.m


Träna hårt alla!

Måndag

Hallå alla, idag så körde jag MMA och sw som planerat.

Hela dagen har det varit snöstorm men när jag åkte till träningen så lugnade det ner sig lite och det kändes skönt att kunna gå 50 meter utan att bli en jädra snögubbe.

På MMA passet så var det endast jag Farshad och jarko (antagligen på grund av ovädret) vi började med att rulla dem första 30 min sen så körde vi stående sparring, Farshad hjälper mig mycket och slår helt lagom hårt. när vi rullade så klarade jag mig bra lyckades passera farshads guard och scrambla till bättre positioner och blev bara utlåst totalt 3 ggr under passet.

Efter det så körde jag med Jon och Judojohan när MMAn var klar. i helhet så gick träningen bra :) nu blir det ris och kött.


Träna hårt alla!

Söndag

Tjuhu alla, höll i barnpassen idag på den nya tiden (Söndagar 12:30-14:00) Vi körde 35 min sparring på passet med de lite äldre barnen. Det gick bra trodde jag skulle känna mig tröttare efter att ha varit sjuk i några dar men det märktes ingenting snarare tvärtom.

En av ungarna utmanade mig i boxning sen efteråt, filmade det och det såg ut så här.

(Videon e suddig ibörjan men blir tydlig ungefär efter 30sec)






Avslutade dagens pass med två repvändor och 20HSPU, Imorrn blir det MMA, take care!

Fredag

Känner att en förkylning kan vara bakom hörnet så jag tar det lungt nu för att slippa insjukna.

 Hatar att vara sjuk mest av allt på denna jord. känns så otroligt onödigt och dumt bara =P men när jag börjar känna mig bättre så ska jag fortsätta jobba hårt om inte hårdare,.

Ciao bella

Tisdag-Bjj 90 min

Var bjj idag som vanligt och som vanligt så var inte heller Per där :@. Dahlström höll i passet och, det var ett få tal tekniker sen så vart det gubbe och sparring.
jag körde nästan alla sparring ronder i 45 minuter och det var äckligt jobbigt, känns som man andas utan att få in någon luft i lungorna i klubblokalen när det e sista passet och utan ventilation/fönster.Tror snarare man andas in koldioxid och blir förgiftad istället.

Så duktig som jag är så sprang jag och lade en borste för dörren så det sakta men säkert kom in fräsh luft. passet gick bra jag fick beröm av dahlström för att min guard e så tight. Nu e jag riktigt slut och imorgon blir det en vilodag.


Träna hårt alla!

Måndag

Tjabba, glömde skriva igår efter träningen. Jag åkte till klubben som vanligt och körde thrusters samt slog på säcken och övade mina dyk på brottardockan.

 Provade även 50kg chin som jag klarade bättre än förra gången så jag tänker ta mig friheten och ändra på resultatet och skriva 50 istället för det tidigare 45. Ikväll blir det bjj som vanligt.


Hörs snart igen!

Söndag

Wooaah! Idag var ett riktigt awesome seminarie, Pedro är sjukt dukig och pedagogisk. Man lär sig jätte mycket av honom, känns som att ett av hans seminarie ger lika mycket som en 1/5 månaders träning (teknik mässigt såklart).

 Vi körde riktigt många tekniker som jag kände att jag har nytta av. Ska drilla några som jag gillade riktigt mycket till perfektion. Många riktigt bra halvguards svep och passeringar som var effektiva samt benlås.
Jag åt frukost ungefär vid nio hemma hos älskling sen så tränade jag i ungefär 6 timmar  i sträck och åt en liten  banan emllan så jag var otroligt trött och hungrig i slutet men det gick riktigt bra ändå.  Efter det så drog jag och Henke till Max, där jag åt dubbla meals för jag var så hungrig =D


Imorgon blir det MMA som vanligt.


Hejdå!

Lördag

Idag höll jag som varje lördag barnpassen. Små barnen börjar bli både tyngre och bättre satt det är inte lika enkelt att brotta ner två stycken i 10 minuter hehe.
 
Med dem lite äldre barnen så körde vi nertagningar, stående guilijotiner samt olika försvar. Jag körde lång sparring under detta pass också.  Jag e fortfarande liiite mör efter Fran men inte så värst, jag känner fortfarande av det i mina quadriceps  ^^ ´

Imorgon kommer Pedro Duarte hit, en kille med svartbälte från brasilien som är awesome. Jag ser very mucho fram emot att gå på seminariet och på så sett få lite nya coola fancy tekniker in i arsenalen!

Sen så är det UFC 91 där maineventet är: Brock Lesnar vs Randy Couture. Själv så tror jag att Randy kommer slå ut Brock men man vet aldrig, Brock är en snuskig monster gorilla brottare som är 25kg tyngre än Randy (men som visserligen bara har kört riktig MMA i 2 år) medans Randy har varit med länge och kört MMA i 12 och tävlat betydligt mer och har ett mer allround game än Brock.

Fran

Hej alla, jag försökte mig på fran idag. Det var hemskt och jobbigt  men thrustersarna gick bra kände däremot att pullupsen var sämre. Kanske för att jag inte kan kippa. här e videon ialf (Ursäktar för den dåliga kvalitén)

Tisdag-081111

Tjabba, tränade idag först styrketräning på morgonen bestående av thrusters och HSPUs gjorde 45 thrusters med 33.5kg (vet, men min syrras pojkvän hade varit hemma och snott tillbaka lite tyngder så jag fick ej ihop till 40kg) sen 12 stycken HSPUs där efter. 


Sen så vart det bjj på kvällen mellan 20:00-21:30 passet bestod av halvguards svep som dahlström visade. sen så var det gubbe/sparring. Vi körde ungefär en kvart gubbe och 45 min sparring så det var ett riktigt vidrigt pass och jag var helt död i slutet. nu ska jag gå och lägga mig så jag får sova lite grann ialf



Natti natt

MÅndag-081110

Hej, jag har fortfarande jätte ont i foten. Jag var och besökte skolsköterskan idag hon trodde att jag hade gått med för tunna skor och överansträngt foten. jag går på kryckor nu och tränar det jag kan. Körde x30s handstående pushups idag med mellan rum av 5-5-5 knäböjs pistoler (bara på höger ben) samt 15-15-15 fällknivar med 5 kilo längst ut i händerna. 

As jobbigt att ha såhär ont.. vill bara bli frisk så jag vilar min fot allt jag kan..


Ta vara på möjligheten att träna ordentligt ni andra som e friska!

Träning fredag!

Hej alla!

Gjorde ett försök på en 50kg chin idag under träningen, iövrigt gick träningen bra men jag har fortfarande ont i foten och har svårigheter att gå.


Fredag-081107

Hej, jag blir tvungen att hålla barnpassen och strunta i tävlingen imorgon (Martin har fått halsfluss). Hänger inte läpp för detta utan tvärt om blir bara ännu mer motiverad att träna hårdare. Det kommer komma många tävlingar och dessa e förvisso väldigt roliga att gå på men som sagt det finns fler tävlingar i november och nu e ju barnpassen flyttade satt nu e det ingen fara.
Har också fått väldigt ont i foten (det är bättre idag) vet inte vad som kan ha hänt, om jag har dåliga sulor i mina skor eller ngt men det bara dök upp när jag gick till matsalen från skolan, riktigt irriterande  men det ska nog gå över snarast :-)

Önskar alla er andra lycka till i Gävle..

Tisdag-081104

Hej alla, idag tränade jag mest brottning och grappling men också lite boxning med farshad/co i cirka 80 minuter. Hade egentligen tänkt träna BJJ som jag skrev för ett tagsen men nu vart det så, lite pga submission tävlingarna nu framöver och att vi har svårare att få träna kvalitetes brottning så då måste man ta vara på tillfällena. Träningen gick riktigt bra.
Jag drog ett armlås på en kille som heter Jako, han var lite seg på att klappa och när jag drog lite till så skada han armen och körde inte mer ( tråkigt när sånt händer) tycker att folk borde se träningen lite mer som träning och inte ta det ta det på liv och död, det e då skadorna uppstår.

  Är riktigt slut nu, har tränat i fyra dagar i sträck överväger om jag ska köra BJJn imorgon med Wictor Dahlström. Har frågat Johan om han kan ta mina barnpass på lördag under träningen om inte så måste jag hitta någon annan eller avstå från tävlingen (hatar verkligen att avstå från tävlingar pga sånna saker). Mina barnpass är dessutom flyttade till söndagar nu.


Måndag-081103

Shena, idag vart det bara MMA i 90 minuter dock så var passet mycket bra och bestod bara av sparring. Min boxning kändes riktigt bra idag jag slog ut alla jag körde med inklusive en av våra förra instruktörer Palle och så lyckades jag få ner honom  ganska enkelt vilket jag inte gjorde lika lätt förut. Övade mycket så kallad GNP (Ground and pound) också. Väldigt lärorikt pass i helhet.

När MMAn var slut så körde jag och JudoJohan m.fl. lite militär press och kettelbell svingar jag försökte mig också på en snatch på 42.5 som jag failade, var dock ganska nära sa Johan. Efter träningen stoppade jag i mig 2 gainomax, 1 banan 1 liter mjölk samt en kalkon macka.



Glöm inte att vila det är då man tillgodogör sig träningen, hrhr :-)

Söndag-081102

Tjolahopp, idag körde jag med Aman på klubben det såg ut så här: vi rullade först  i 40 min och körde 20 min fys träning. Rullningen gick väldigt bra jag passerade honom och lyckades kontrollera honom riktigt bra innan jag gick på låsen (Aman gav mig lite cred för han tyckte att min top kontroll har blivit bättre, e fortfarande glad för det =D)

 sedan körde vi 30 sec fullt ut boxning på säck efter det 5 pullups sen 10 armhävningar sen gjorde man det 3 ggr böt av och gjorde det igen. 5 pullups låter kanske inte mycket men efter att redan ha rullat och hård boxat så var dem tunga. Sammanlagt så blev det 30pullups 3 minuter slå på säcken allt man pallar och 60 armhävningar.

 mina axlar e helt slut nu och jag har en hårdtränings vecka framför mig så det e bara att bita ihop. kall duscha, be Julia<3 massera mig, sova bra samt äta bra för en så bra återhämtning som möjligt.


No pain no gain!

Lördag 081101

Hej jag har varit lite slarvig på att blogga fastän jag har tränat, men nu e det slut med det! Idag höll jag barn passen som vanligt.
 Det kändes mycket bra att köra igen, visade ett fåtal tekniker och körde mycket nertagnings sparring. Adrian är dem av barnen som jag märker utvecklats mes,t han kommer bli en mycket grym grappler om han fortsätter att träna och växer tll sig lite.  Efter passet körde jag Thrusters 40kg x45 stycken Adrian var med han körde lika många fastän med 15kg.

ser verkligen fram emot tävlingen nästa helg

Train hard!.


RSS 2.0