Nyårsafton

TJOHA!! (Johannes hoppar fram bakom ett hörn med ninja kostym) Idag var en väldigt rolig dag delvis för jag slog mitt rekord i bänkpress 9ch för att det är nyårs afton (tog 90kg) och en x3 på 110kg knäböj..  Kl 12:30 drog jag och freddan till klubben, vi värmde upp med stående brottning efter det så körde vi två väldigt långa ronder stående (Fredrik har krut i benen).. Sen körde vi vanlig grappling där vi började stående.


Woah!

Ursäkta att jag har varit så lat på att uppdatera min blogg fastän jag har tränat... Jag kan först och främst medela att min svinkoppa e borta ! (Woooaaah!!!!!) Jag har varit så kampsports sugen att det nästan gjort ont, nu så är jag väldigt glad att jag kan köra igen och smiska folk på klubben! Även fastän jag inte har varit borta så länge så har det ändå varit jobbigt att vara utan dem manliga kramarna!

Dem senaste dagarna har jag kört mycket styrke träning... Körde chins med vikt, där jag först gick från 40-45-50 men failade på 55 =/ (Ska prova 52.5 imorgon) och bakböj provade en 5a på 90 kgoch en 5a på 100kg.

Mitt djup är lite otillräckligt.. ska gå ner längre nästa gång.




Imorgon blir det Thai, Sw med Fredrik, take care!

Julafton!

Tjuhu, idag så kunde jag inte hålla mig ifrån att fysa lite efter allt jul godis och all mat. Det blev som vanligt 21-15-9 thrusters med 40kg. körde en dryg magövning som jag hittade på en av Bielkhedens videosar ;), samt vääldigt lätta marklyft, körde 12-12-12 med 40kg men det blev faktiskt väldigt jobbigt efter att ha thrustersarna som alltid får mig att må piss.

La upp en video på mig när jag gör några armhävningar, Från september eller något. (Ursäkta den dåliga mobil kvalitén)


 



Take care!

Tisdag

Idag körde jag knäböj (bakböj) 70kg x5, 80 kg x5 och 90kg x5.. Sen så körde jag stående med alla på MMA passet.

Har återigen fått en liten djävulsk svinkoppa fastän på handleden den här gången. Stod bredvid och dreglade när dem körde gubbe brottning på MMAn men nej nej man får riskera att det sprids, stående körde jag för det kändes mer okej eftersom jag hade den på ett så pass ställe satt mina 14ozare täkte den helt och eftersom den kroppskontakten man har i boxning e otroligt mycket färre än i tex brottning. Berättade självklart för alla hur det låg till men det gjorde inte så mkt sa dem. Spriten som vi har på våra mattor har varit slut på klubben i cirka 2 månader kanske därför alla har börjat få svinisar igen.
så nu har jag fått antibiotika salva som jag ska ta tills den har gått bort och sen köra på för fullt igen. Ska köra så mkt styrka och fys jag bara kan när jag inte kan träna lika mycket kampsport.

Jag ska ta det lite lungt med BJJn tills spriten har kommit igång igen eftersom det e där det verkar spridas mest. Var förbi Budofitness idag och köpte ett kosttillskott som heter V12.

Take Care och håll er borta från Digerdöden!

Söndag

Hallå, Idag blev det 21-15-9 thrusters och samt lite andra mysiga saker, jag provade att bryta dem och det funkade faktiskt bättre, jag gjorde dem snabbare än jag brukar.

natti natt

Onsdag

Igår blev det MMA med Farshad som jag skrev..  Vi körde några ingångar till highcroatch och tränade på komma upp på fötterna från guard. Efter det så blev det mycket stående sparring som gick bra, körde ganska mkt med en kille som heter Josef som iofs e nybörjare på MMA men har boxats mkt på UJF.. Mkt bra pass och massa äckliga statiska styrkeövningar i slutet som Farshad tvingade oss göra, hade problem att gå tillbaka till station efteråt.. så exhausted var jag.

Nu ska jag vila nån dag för att tillgodogöra mig min träning :)

Träna hårt alla!


Tisdag

Vart lite sent igår så jag glömde uppdatera =P,  Igår drog jag till pappa efter skolan sedan så åkte jag till träningen runt 19:00 tiden för bjjn. Erik, Victor,Åke,Jimmy m.m var där så man fick väldigt bra sparring.. Otroligt jobbigt var det att sparras hela passet men det var som vanligt väldigt  roligt.. Jag som tyvärr har glömt mina gi byxor fick köra med ett par lodis mjukis byxor som hängde på klubben men dem gjorde sitt jobb!   Senare idag blir det MMA med Farshad.


Träna hårt!

Måndag

Idag så kom jag och Aman till träningen och trodde att vi skulle köra MMA med Farshad men han var inte där.. :P Istället så körde vi massor av submission wrestling/boxning.

Helder var där ibörjan och visade sina häftiga benlås på mig^^ .. Aman kände sig trött idag sa han men det var en rolig rullning, idag så satte jag faktiskt "The bas rutten neckcrank" på honom, han e den första bra personen jag har fått den tekniken att sitta på :) Mysigt med folk som har den typen av tränings motivation Aman har.. han får snart ett blått snöre runt midjan tror jag



Söndag

Glömde skriva igår... Idag så var det en bra dag, bättre än lördagen ialf då jag mådde sjukt dåligt efter all dum alkohol som dracks under klubbmiddagen .  Jag var hos Julia<3 hela dagen och tränade med Joakim (Julias lillebror). Lärde honom lite basics i boxning, brottning och så körde vi massor av fys. Han verkade tycka att det var kuel!! :)

Så nu har det varit avslutning på klubben och alla ordinära pass upphör. Dock så kommer jag försöka träna ordentligt hårt under julen och inte slappa till utan tvärtom, nu när skolan inte är en börda på ens axlar så kan man istället lägga på ett kol och prioritera träning extra mkt. Förra veckan blev det inte så mkt träning, några mma pass och lite fys hemma pga förkylning. Känner mig dock frisk nu och ska köra på som vanligt igen!

Mvh Goggo

Tisdag

Idag så tränade jag på klubben med Farshad, Djarko (förlåt för stavningen) och Navid. Vi drog på oss plattor och körde många counter tekniker stående. Samt MMA sparring.  Roligt pass! körde även en x4 på 34kg chins det var allt jag hade för idag :)


Träna hårt alla!

Måndag

Idag var det som alltid på måndagar nämligen MMA med Farshad. Passet innehöll mycket stående brottning men också grappling boxning och alltihop. Olika sätt att dyka och det var mycket single legs tekniker som var grymma.

Brottningen är det  momentet man blir absolut tröttas av. Att köra 5 minuter brottning motsvarar ungefär 15 minuter grappling på marken, helt galet vad gris jobbigt det är att gå på den där sista nertagningen och att inte få den.

 Passet gick bra och imorgon så kör jag också MMA med Farshad eftersom jag råkade glömma kvar mina gi byxor på stationen. Om ni ser någon luffare med ett par vita A3 atama så vet ni vad ni ska göra! :)   


Träna hårt alla !

Söndag

Idag så hade jag barnpassen som vanligt. Jag körde sidecontroll escapes med dem och rätt mycket sparring ludde e tillbaks vilket var roligt, var tvungen att triangla honom 20 ggr så han fortfarande förstår vem som e chefen :)

Efter det så kom Henrik till klubben och vi rullade en massa det var as vidrigt, vi drillade brottning och boxades en heldel. lill Andreas, ottestig och micke var också där och körde så vi kollade och snackade lite med dem när dem körde. Jag provade dessutom en x2 på 45 kg i chins som jag klarade.



Skön tränings dag i helhet! nu blir det kyckling och ris!



Träna hårt alla!


Tisdag

Hej alla idag hade jag tänkt köra fran men det blev inte så utan en nybörjare satt utanför klubben och väntade på thaiboxningen och då rullade vi istället och körde lite stående.


Sen efter ett tag kom Farshad vi tränade mycket brottning mitsar och stående samt fys. lyckad dag för Goggo!


Träna hårt alla!

Måndag

Tjabba Idag så tränade jag en snabbis efter skolan, slog mycket säck övade på mina dyk m.m provade också en tvåa på 41.5kg viktad chins det gick utmärkt.

Efter det åkte jag hem och käkade kyckling. Här är en video av min första match i bålsta. Det var ett Armlås från guard jag vann på som jag hoppas alla förstår =P Svårt att se vidare snygg ut när man e ute och tävlar haha men ni får helt enkelt kolla på mitt jiu jutsu game istället

RSS 2.0