081029

Är tyvärr fortfarande förkyld, har inte kunnat träna nu sen förra tisdagen och ser verkligen fram emot att börja nu igen. Har ätit ordentligt och gjort allt för att jag ska bli frisk snart som möjligt och kunna träna. 

 Eftersom jag är sjuk så har jag haft mycket tid till att plugga grekiska och vara med Julia<3 och tittat på nya tekniker på youtube b.la.Kommer vara många tävlingar nu i november nästa tävling är en submission tävling i SFG (Gävle) som jag ska till den 8 nov så jag måste sluta vara sjuk nu och fortsätta med hårdträningen. Imorse (innan frukost, efter toalett besök) så låg jag på 73.3 kg vilket visar att jag inte har förlorat så mkt vikt vilket jag e mycket tacksam över.  mitt tränings schema kmr se ut så här den följande veckan. (Börjar självklart köra så fort jag blir frisk, mest Grappling ett tag nu framöver)


Måndag: MMA och SW efter
Tisdag: BJJ
Onsdag: Styrke träning under morgonen (thrusters) senare på kvällen BJJ
Torsdag:BJJ på kvällen (ska köra lätt kanske 60-70%)

sen vila inför matchen.


Träna hårt alla!


081021

BJJ träningen idag började med  lite passeringar av guard som tommy visade. Efter det körde vi gubbe där alla med färgade bälten (hrhr) fick lägga sig och låta dem andra försöka passera. Jag lyckades dra ut/svepa alla som jag körde mot=P Sedan var det sparring hela passet. I helhet så gick passet bra jag känner att jag utvecklas hela tiden och blir en bättre fighter/grappler vilket är en av de saker jag strävar mest efter här i livet! =D  När jag kom hem blev det gainern 4 glas mjölk och 2 äggmackor. Imorgon så ska jag ha en vilodag och sen köra på förfullt igen

081020

MMA som vanligt med Farshad, vi körde mest nertagningar och fys. En dyk variant som jag gillade mest var highcroatch dyket sen direkt  byta till singleleg. Fysen bestod av olika stationener där vi hade tagit ut olika vikter så som kettlebells, 20kg stångar,hantlar m.m  kändes som att axlarna belastades hela tiden vilket gjorde det svårt för nästan varje övning liknade den som man hade kört innan.  efter det så körde jag lite SW ( Submission Wrestling ) i cirka 45 minuter där kändes det som att mina ben var cement klumpar under uppvärmningen men passet var sparring inriktad och jag var tvungen att gå innan det hade slutat pga buss. När jag kom hem kände jag mig handikappad och somna så fort jag la mig i sängen.

Vägde mig efter cirka 2 timmars träning och toalett besök då låg jag på 73.3-

081018

Höll i både barn/tjej passen idag, det gick mycket bra och min svinkoppa är nästan helt läkt men man vill alltid vara på den säkra sidan, dock så kommer jag börja göra igång igen för fullt på måndag och smiska alla på klubben som vanligt.

nu  är jag hos min underbara kvinna och ska jag äta lövbiff/potatis sen blire iväg till Martin för att kolla på UFC 89 där David bielkheden går match (länk åt vänster till hans blogg) missa inte!! Det sänds 00.00 på tvsport! 


081016

Idag hade vi styrketest i skolan.Vi hade många övningar att göra men vi valde att köra överkropp den lektionen vi hade även beeptest som gick sådär kom till nivå 10 (helt okej) Cenner kom till 14 (crazy bastard).

Det gick bra  med styrkan jag klämde ut 20 strikta chins, mest a alla!!! ska höra med Jörn om jag slog något rekord, senare den kvällen körde jag "hoppande" knäböj eller groddhopp med 30kg. kände att mina ben inte var tillräckligt trötta. var vidrigt för benen efter några stycken. avslutade med skugboxning och min lilla syrra fick ropa när jag skulle sprawla samt lite armhävningar/fällknivar med 5 kilo längst ut.

081014

Hej bloggis idag körde jag som vanligt styrke träning med 45x 40kilo thrusters som var brutna i 11/10, 8/6/1  och 4/5  e mellan varje sett så körde jag fällknivar med 5 kilo längst ut i händerna fastän 30/20/10 mitt lilla sår (svinkoppan) behandlas och är på bättrings vägen jag räknar med att kunna komma tillbaka och träna på klubben nästa vecka. Jag känner mig i mycket bra form och längtar tills jag kan komma och mosa lite folk på klubben ;)

081013

Hellu bloggie, Körde styrke träning idag eftersom jag lider av den vidriga hudsjukdomen impetigo (svinkoppor), har ett litet sår på mitt högra lår som jag behandlar med Microcid, och alsolsprit och kan tyvärr inte träna på klubben innan det har läkt. Otroligt tråkigt när detta händer och man blir lite less, Men nu fokuserar jag enbart på fysiken under läknings processen. Idag körde jag thrusters med 30kg 45stycken. samt armhävningar/ fällknivar och slog på säcken

081012

Idag gjorde jag lite intervall träning springa 400m vila 2 min x3 sen som vanligt lite HSPUs, skugg boxning och situps. Natti

081011

Heej, Idag undervisade jag barnen som vanligt mellan 10:30 - 11:45. Alla barnen kör på bra och blir bättre och bättre för varje vecka som går, idag körde vi nertagningar både från clinch och ett high crotch dyk. efter passet körde jag 35 x 90 kgs marklyft samt 20 chins. och boxade lite på säcken. Nu blir det kyckling och ris sen ska jag och julia se Björn Gustavsson på musikens hus. Ciao!

Träning Idag 08 10 08

Tränade idag mellan 19:30 och 21:40 första passet var MMA där vi började med att värma upp med lite clinch/trä armar där vi sedan la på slag och knän sen efter det fokuserades det ganska mycket på mark tekniker. bla sätta upp rear naked choke med lite slag så motståndaren vänder sig om på mage  i mounten så man får "backmount" där man sedan tar strypet.  (strypa motståndaren bakifrån när han ligger platt på marken).
Efter det så körde vi vanlig brottning och avslutade med lite fys/intervall träning som bestod av skuggboxning upphopp situps m.m.
 
Klockan 21:00 var det dags för BJJ eller submission wrestling blev det för mig eftersom jag inte hade någon GI (dräkt)  utan körde i shorts, det gick väldigt bra, en av våra Instruktörer Victor Wall visar otroligt användbara och intressanta tekniker. I helhet känner jag mig mycket starkare och explosivare än för 2-3 månader sen, beror nog för jag har gått upp sådär 5kg, sedan så har min stående brottning också utvecklats både tekniskt väldigt mycket men säkert också för jag har blivit större och starkare. Night

RSS 2.0